Kindervoorstelling

De kindervoorstelling OkiDoki

Clown OkiDoki

De voorstelling “OkiDoki” is nog niet begonnen. Of toch al wel? Voordat de voorstelling begint wordt het publiek al behoorlijk warmgedraaid door middel  van  hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. Dit alles onder begeleiding van livegemaakte achtergrondmuziek. De voorstelling is nog niet eens begonnen of het publiek  staat al helemaal op de interactieve, participerende stand.  In de voorstelling doet OkiDoki wel of hij een jongleur is, hij doet wel alsof hij een goochelaar is, maar uiteindelijk  blijkt OkiDoki toch vooral een clown.  OkiDoki is een voorstelling waarin clowneske situaties rap worden afgewisseld met muziek, verbluffend goochelen, jongleren en ballonnen.  Het is een voorstelling met veel ruimte voor interactie, improvisatie en participatie. Een (kinder)voorstelling zoals u die nog nooit gezien heeft. Een clownsshow die zowel jong als ook oud zal vermaken, verbazen en vooral zal doen schaterlachen.

Leeftijd: 2 ½  tot 100 jaar
Aantal :  20 tot 350 kinderen
Speelruimte: minimaal 3 x 2 meter
Prijs: 45 a 60  min. Є 300,-
Elke extra aansluitende voorstelling  Є 125,-

Prijzen zijn excl. 9% BTW en excl. € 0,26 km reiskosten vanaf Zutphen

Waarom kiezen voor Clown & Jongleur OkiDoki

Boekt  u Clown & Jongleur OkiDoki dan ontmoet u een  originele clown en komisch jongleur die ook nog eens muzikaal is.  Haal u Clown & Jongleur OkiDoki in huis zult u verbaast zijn hoe handig je onhandig kan zijn.

Clown & Jongleur OkiDoki heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround kinderentertainer.  De Voorstelling OkiDoki is door zijn rappe afwisseling van zowel live muziek, clownerie, jongleren goochelen als ballonnen geschikt en aanpasbaar voor alle leeftijden van jong tot oud. Zo zullen bijvoorbeeld de jongsten genieten van OkiDoki zijn clowneske onhandigheid. Tegelijk zullen de ouderen genieten van hoe vernuftig handig OkiDoki dit allemaal doet. Ook de eventueel aanwezige volwassenen zullen natuurlijk niet vergeten worden.

Standaard duurt de voorstelling ongeveer 45 a 50 minuten. Doordat deze show echter uit vele verschillende losse acts bestaat is de show prima in te korten tot bijvoorbeeld 30 minuten of te verlengen tot een geheel uur of zelfs 2X45minuten.

De show is met full decor en eigen geluid (opbouwtijd minimaal een half uur en vraagt ongeveer 2 bij 3 meter “podium”ruimte) maar kan ook alleen vanuit de grote OkiDoki kist op wielen en zonder muzikale ondersteuning en versterking gespeeld worden. De voorstelling stelt dan zeer weinig eisen aan podiumruimte en opbouwtijd.

De kindervoorstelling is ook zeer goed te combineren met de ballonnenclown,het straattheater en/of een circusworkshop c.q. jongleerworkshop.

Geef een reactie