Coronaproof optreden

In de maanden maart en april 2020 heeft OkiDoki vanwege het coronavirus bij veel jarige kinderen mogen optreden voor het raam. De scholen zijn weer begonnen. Kinderen mogen buiten weer meer met elkaar sporten en spelen. Het coronavirus is nog wel steeds in ons land. Binnen deze beperkingen zijn er weer mogelijkheden. Clown en Jongleur OkiDoki kan onder bepaalde condities weer voor (kleine) groepen kinderen optredens verzorgen.

Raamoptredens:

Coronaproof optredenBij een “raam”optreden komt OkiDoki langs om aan huis voor het raam of evt. als de ruimte het toe laat in de voor of achtertuin een kort optreden te verzorgen van 20 a 30 minuten en het meenemen van een mooie ballon (voor de jarige)

Wanneer kan Okidoki komen voor een raamoptreden:

 • Er alleen broer(tje)s/zus(jes) en evt. nog een beste vriendje/vriendinnetje aanwezig zijn.
 • Aan een drukke straat moet er de mogelijkheid zijn om het in bijv. de achtertuin te laten plaatsvinden.
 • Okidoki verzorgt alleen raamoptredens binnen een straal van 25 km vanaf Eefde.

De kosten binnen Zutphen,Warnsveld en Eefde zijn €50,- Buiten Zutphen, maar binnen de straal van 25 km is het tarief €65,-

Kinderfeestjes:

Bij een kinderfeestje verzorgt OkiDoki een optreden met aansluitend het maken van ballonfiguren voor de aanwezige kinderen.

Wanneer kan Okidoki komen voor een kinderfeestje in Coronatijd:

 • Kinderfeestjes worden bij voorkeur buiten (in bijv. de tuin) gehouden.
 • Er moet genoeg ruimte zijn voor OkiDoki  om continu minstens anderhalve  meter (maar liefst meer) afstand tussen hem en de kinderen te bewaren.
 • De kinderen moeten op voldoende afstand van elkaar kunnen zitten op bijv. eigen stoelen of kussens
 • De volwassenen die er zijn moeten voldoende ruimte hebben om zich strikt aan de anderhalve meter afstand van elkaar en de kinderen te kunnen houden.
 • Iedereen heeft voor aanvang goed zijn handen gewassen.

De kosten voor een kinderfeestje zijn €125,- voor een uur of  €160,- voor anderehalf uur exclusief ongeveer €0,25 a €0,26 km/Eefde reiskosten.

Scholen/BSO/KDV’s etc.

OkiDoki kan een spetterend coronaproof optreden van driekwart uur komen verzorgen. Een interactief optreden waarin zowel jongleren, goochelen, clownerie als ballonnen aan bod zal komen.

Wanneer kan Okidoki komen voor een “podium”optreden in Coronatijd:

 • Er is voldoende ruimte zodat OkiDoki en de kinderen continu minstens anderhalve meter (maar liefst meer) afstand van elkaar kunnen bewaren.
 • De kinderen moeten op voldoende afstand van elkaar kunnen zitten op eigen stoelen.
 • Volwassenen die aanwezig zijn, zijn er strikt ter begeleiding van de kinderen.
 • De volwassenen die er zijn moeten voldoende ruimte hebben om zich aan de anderhalve meter afstand te houden.
 • Iedereen heeft voor aanvang goed zijn handen gewassen

De kosten voor een podiumoptreden zijn €200,- exclusief ongeveer €0,25 a €0,26 km/Eefde reiskosten.

Voor het zorgen van voldoende afstand kan OkiDoki evt. matjes, stokken en/of hoepels meenemen om hiermee duidelijk af te bakenen waar wie wel en niet mag komen.

Okidoki wil beslist niet bijdragen aan de verdere verspreiding van het Coronavirus. Daarom zal hij per optreden afwegen of de reisafstand naar het optreden dat verspreidingsrisico niet onnodig vergroot.

Bij alle optredens zal OkiDoki zich  houden aan de richtlijnen van het RIVM en verwacht OkiDoki dat iedereen zich tijdens zijn optreden ook strikt houdt en kan houden aan de richtlijnen van het RIVM.