Kinderfeestje

Een kinderfeestje? Zoek niet verder!

Clown & Jongleur OkiDoki komt ook graag op particuliere kinderfeestjes. Hij neemt dan zijn OkiDokikist mee. Hierin zit een hele kindervoorstelling, een heleboel ballonnen en genoeg materialen om eventueel ook nog een jongleerworkshop te geven.

De KindervoorstellingCircus workshop met clown OkiDoki

Over het algemeen begint OkiDoki elk kinderfeestje met een kindervoorstelling.  Een kindervoorstelling waarin clowneske situaties rap worden afgewisseld met goochelen, ballonnen en jongleerkunsten. In de voorstelling is veel ruimte voor interactie, improvisatie en participatie. Een kindervoorstelling zoals u die nog nooit eerder heeft gezien. Een clownsshow die niet alleen de kinderen maar ook de eventueel aanwezige volwassenen zal vermaken, verbazen en vooral zal doen schaterlachen.

Ballonnenclown

Een kinderfeestje mond na de kindervoorstelling vaak uit in een ballonnenshow waarbij uiteindelijk alle kinderen van een ballon zullen worden voorzien. (afhankelijk van het aantal kinderen en tijd) Meestal is de tijd dan al snel voorbij. Zo niet heeft Clown & Jongleur OkiDoki altijd nog wel leuke acts, trucs of andere dingen achter de hand om te zorgen voor nog meer vermaak.

Jongleerworkshop

OkiDoki heeft ook vaak materialen mee waarmee als de ruimte het toelaat de kinderen zelf nog kunnen proberen te jongleren,  diaboloën of bordjes draaien. Eventueel kan dit aangevuld worden met grotere materialen zoals eenwielers, stelten, pedalo go’s, clownsfietsjes etc.

Circusworkshop

CircusworkshopEen kinderfeestje kan ook heel leuk ingevuld worden met een ware circusworkshop. Na de kindervoorstelling zal Clown & Jongleur OkiDoki met de kinderen aan het werk gaan met allerlei verschillende circusdisciplines zoals koordlopen, eenwieleren, jongleren, diaboloën, bordjes draaien etc. zodat daarna verkleed en wel de kinderen zelf ster kunnen zijn in hun eigen circus onder begeleiding van muziek en Clown & Jongleur OkiDoki.

Natuurlijk kan er tijdens dit alles extra aandacht besteedt worden aan diegene voor wie het hele feest bedoeld is.

Leeftijd: 2 tot 102 jaar
Aantal:   maximaal ongeveer 20 kinderen
Ruimte:  afhankelijk van de activiteit en hoeveelheid personen
Prijs:    1 uur  Є 175,-

Elk extra ½ uur  Є 35,-

Prijzen zijn incl BTW en excl. € 0,26 km reiskosten vanaf Zutphen

Geef een reactie