Kindervoorstelling

De kindervoorstelling OkiDoki

Clown OkiDokiDe kindervoorstelling OkiDoki is nog niet begonnen. Of toch al wel? Voordat de kindervoorstelling begint wordt het publiek al behoorlijk warmgedraaid door middel van hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. De kindervoorstelling is nog niet eens begonnen of het publiek  staat al helemaal op de interactieve, participerende stand.  In de voorstelling doet OkiDoki wel of hij een jongleur is, hij doet wel alsof hij een goochelaar is, maar uiteindelijk  blijkt OkiDoki toch vooral een clown.  OkiDoki is een kindervoorstelling waarin clowneske situaties rap worden afgewisseld met verbluffend goochelen, jongleren en ballonnen. Het is een voorstelling met veel ruimte voor interactie, improvisatie en participatie. Een kindervoorstelling zoals u die nog nooit gezien heeft. Een clownsshow die zowel jong als ook oud zal vermaken, verbazen en vooral zal doen schaterlachen.

Waarom kiezen voor Clown & Jongleur OkiDoki

KindervoorstellingBoekt  u Clown & Jongleur OkiDoki dan ontmoet u een  originele clown en komisch jongleur.  Haal u Clown & Jongleur OkiDoki in huis zult u verbaast zijn hoe handig je onhandig kan zijn.

Clown & Jongleur OkiDoki heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround kinderentertainer.  De Voorstelling OkiDoki is door zijn rappe afwisseling van zowel clownerie, jongleren goochelen als ballonnen geschikt en aanpasbaar voor alle leeftijden van jong tot oud. Zo zullen bijvoorbeeld de jongsten genieten van OkiDoki zijn clowneske onhandigheid. Tegelijk zullen de ouderen genieten van hoe vernuftig handig OkiDoki dit allemaal doet. Ook de eventueel aanwezige volwassenen zullen natuurlijk niet vergeten worden.

Standaard duurt de voorstelling ongeveer 45 minuten. Doordat deze show echter uit vele verschillende losse acts bestaat is de show prima in te korten tot bijvoorbeeld 30 minuten of te verlengen tot een geheel uur.

De gehele clownsshow wordt gespeeld vanuit de grote OkiDoki kist op wielen en kan zonder muzikale ondersteuning en versterking gespeeld worden. De voorstelling stelt hierdoor weinig eisen aan podiumruimte en opbouwtijd.

Bij heel veel kinderen en/of in een ruimte met veel achtergrondgeluid kan OkiDoki natuurlijk zijn eigen headset en/of eigen geluidsinstallatie (tot 200 kinderen) meenemen.

De kindervoorstelling is ook zeer goed te combineren met de ballonnenclown,het straattheater en/of een circusworkshop c.q. jongleerworkshop.

Geef een reactie