Ballonnenclown

Ballonnenshow OkiDokiDe Ballonnenclown

Een ballonnenclown. U kent ze vast wel.  Kinderen zijn gek op ballonnen. Kinderen zijn gek op clowns. De combinatie van een clown die ballonfiguren maakt is dus twee maal te gek. Haal OkiDoki in huis en u ontmoet niet alleen een originele clown en komisch jongleur maar ook een waar balonartiest. Drie maal te gek dus!

Aantal: Ongeveer 50 á 60 kinderen kunnen per uur een simpele ballonfiguur krijgen
Ongeveer 15 á 20 kinderen kunnen per uur een uitgebreidere ballonfiguur krijgen
Prijs: 2 uur Є 250,-
Elk volgend half uur extra Є 35,-
Prijzen zijn excl. 9% BTW en excl. € 0,26 km reiskosten vanaf Zutphen

De kinderentertainer

Ballonnenartiest OkiDokiOkiDoki is een ballonnenclown die meer biedt dan alleen het maken van ballonfiguren. OkiDoki is meer dan alleen een ballonartiest. Hij is namelijk ook clown! Zoals het bij een clown hoort zal hij tijdens het ballonfiguren maken iedereen betrekken met  grappen en grollen, interactie, een liedje of een praatje.  Voor  OkiDoki is de ballonfiguur niet het doel maar slechts een middel voor contact en vermaak. Tijdens het maken van de ballonnen entertaint Clown OkiDoki  de kinderen (en ouders) om hem heen en als leuk bijeffect krijgen ze ook nog een figuurballon mee. Clown OkiDoki probeert zoveel mogelijk de situatie te vermijden waarbij kinderen en ouders  staan te wachten in een soort wachtrij op hun ballonnetje.

Straatartiest, jongleur en goochelaar

Haalt u OkiDoki in huis haalt u niet alleen een ballonnenclown in huis maar een ware allround entertainer die niet zal schromen om als de situatie ernaar vraagt ook deze andere kwaliteiten in te zetten ter vermaak van de omstanders. Tussen de ballonnen door kan OkiDoki bijvoorbeeld tevens even jongleren, goochelen of de clown uithangen.

De Ballonnenclown is ook zeer goed te combineren met de kindervoorstelling,het straattheater en/of een circusworkshop c.q. jongleerworkshop.

De figuurballonnen:

Ballonnenclown OkiDoki krijgt regelmatig de opmerking: “Als ik dat doe, gaan ze bijna altijd kapot?”. Er is nogal wat kwaliteitsverschil in ballonnen. De figuurballonnen die in de meeste speelgoed of huishoudwinkels liggen zijn goedkoop maar gaan bij Clown OkiDoki ook voor de helft kapot. Veel ballonnenclowns en ballonartiesten gebruiken figuurballonnen van Qualatex. Ballonnenclown OkiDoki gebruikt het liefst Sempertex.

De volgende vraag die Clown OkiDoki dan vaak krijgt is: ” Waar koop je die figuurballonnen?” Via internet. Er zijn meerdere webwinkels die ze verkopen. Ballonnenclown OkiDoki koopt ze bij groothandels maar u kunt ze als particulier bijvoorbeeld het makkelijkste bij  Ha Ha entertainment kopen

 

 

Geef een reactie