Thema entertainment

Halloween act:

Halloweenshow OkiDokiSchrik niet. Wees niet (al te) bang. Hij zal mensen wellicht de stuipen op het lijf jagen. Het is echter ondanks dat hij wat eng overkomt vooral een komisch portret die graag de grenzen op zoekt. Terwijl de spanning wordt opgebouwd brengt hij met zijn scherpe, zwarte humor voornamelijk een lach op ieders gezicht. Hij blijkt niet zo zeer een gevaar voor zijn omgeving maar vooral voor zichzelf. Puur voor het vermaak van zijn publiek waagt hij uiteindelijk elke keer weer zijn leven door al balancerend op een grote bal met vlijmscherpe messen te jongleren en wie weet als de situatie het toelaat speelt hij daarna ook nog wel met vuur.

Zwarte piet of roetveeg piet:

Roetveegpiet OkiDoki

Heeft iemand het stuur van Piet gezien. Op deze manier is het namelijk wel heel moeilijk sturen. Niet alleen het stuur is weg. De fiets heeft ook nog maar 1 wiel. Het andere wiel is er blijkbaar ook vanaf gestolen.  In Spanje hoef je een fiets wellicht niet op slot te zetten maar in Nederland toch zeker wel.  Op deze manier wordt het fietsen wel heel moeilijk.  Toch gaat Piet het proberen.  Je kunt dus maar beter aan de kant gaan als deze onhandige, waaghals op 1 wiel zonder stuur er aan komt.  Naast proberen te fietsen weet Piet echter ook een nog veel gevaarlijkere truc met zo’n eenwieler.  Wat voor truc? Haal deze Piet naar uw intocht, winkelcentrum etc.  en u zult het zien. Een geweldige, opvallende act waarbij deze Piet tevens heel handig kan zijn met ballonnen, in jongleren, balanceren en bovenal lekker gek doen en de boel op stelten zetten. (Uiteraard kan Piet ook eventueel als een echte “Zwarte” Piet komen)

Sinterklaas voorprogramma:

Sinterklaas voorprogrammaSpeciaal voor Sinterklaas heeft OkiDoki zich verkleed tot een Piet. Heeft ook OkiDoki zijn schoentje neergezet, een Sinterklaasliedje ingestudeerd en cadeautjes gekregen.  OkiDoki is helemaal klaar voor het Sinterklaasfeest! Echter verkleden tot Piet maakt hem nog geen Piet. OkiDoki is en blijft toch voornamelijk een clown. En zoals men gewend is van Clown OkiDoki zal ook in zijn Sinterklaasvoorstelling het publiek, jong en oud, helemaal worden warmgedraaid met hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren,  goochelen en ballonnen.  Dit alles met een behoorlijke dosis interactie en improvisatie.

Kerst act:

Kerstact OkiDokiHij is op zoek naar de kerstboom groot genoeg om zijn meegenomen kerstballen in op te hangen. Nee niet alleen voor de kerstballen waar hij mee jongleert. Ook voor de kerstbal waar hij op loopt. Jonglerend met kerstballen lopend op een grote kerstbal weet deze act op een speelse, soms ondeugende manier de mensen om zich heen te vermaken. Een act waarbij als men hem tegenkomt zonder het door te hebben in het ootje wordt genomen en voordat je het weet samen met een kerstman op een enorme kerstbal met kerstballen staat te jongleren.  Een spetterende, grappige, interactieve kerst act op grote hoogte die zeker zal opvallen op uw kerstmarkt, winkelcentrum of….